optica knokke

Zonnebrillen

Bij zonnige dagen wil jij er op je best uitzien. Een zonnebril maakt je niet alleen aantrekkelijker, maar maakt je look vooral compleet. Laat je bij Optica inspireren door het meest uitgebreide aanbod aan merken en stijlen. Optica heeft zonnebrillen voor dames, heren en kinderen. Als er één bril is waar je een vakantiegevoel van krijgt, dan is het wel je zonnebril.

Optica Knokke staat steeds garant voor kwaliteit, persoonlijke service, merkbrillen – Uw zonnebril wordt dan ook persoonlijk op maat aangepast, zodat hij perfect en comfortabel zit.

Breed gamma

Een zonnebril bepaalt uw uitstraling en is dus heel persoonlijks. Daarom bieden we u een breed gamma merken en modellen aan.

Unieke service

Optica staat bekend voor een persoonlijke service. Samen zoeken we naar de zonnebril die het best bij u past. Zo gaat u als klant bij ons steeds tevreden buiten.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn we geschikt om u de beste zonnebril aan te prijzen.

Hedendaagse monturen

Meer en meer mensen zien een zonnebril als een belangrijk modeaccessoire dat met zorg moet gedragen worden.

Draagcomfort

Of een zonnebril u goed staat en lekker zit, hangt onder andere af van de pasvorm. Het scheelt als de zonnebril goed afgepast wordt op uw hoofd. Ook hiervoor geldt dat we u graag helpen.

Uiteraard werken met de beste en meest modebewuste merken samen, zo zijn we zeker van de kwaliteit die we afleveren.